Adresa – Kako do nas

Šetalište Ivana Meštrovića 63, 21000 Split

Institut je smješten na rtu Marjana popularno zvanom “Punta Jurana” na ulazu u Kaštelanski zaljev. Pošto je na samom kraju splitskog poluotoka sa tri strane je okružen morem. Do instituta se najjednostavnije stiže gradskim autobusom linijom 12 SV.FRANE – Institut – BENE (Sv. Frane, Branimirova obala, Šetalište Ivana Meštrovića, Institut, Bene).
Napomena: zimi vozi 10 minuta do punog sata (8:50, 9:50, itd.), a ljeti svakih 30 minuta (8:50, 9:20,9:50, itd.). Polazište autobusa je u centru grada nedaleko od trajekne luke, autobusnog i željezničkog kolodvora i terminala Splitskog aerodroma.

 

Za one koji dolaze automobilom, put je slijedeći: sa Splitske obilaznice se skrene prema Sjevernoj luci u ulicu Domovinskog rata, zatim se iz te ulice skrene desno prema gradskom stadionu u ulicu Hrvatske mornarice, kada se dođe do stadiona produži se ravno Kaštelanskom ulicom i dođe se do Marjanskog tunela, produži se kroz tunel, te nakon kraja tunela ravno do kraja gdje se skrene desno na Šetalište Ivana Meštrovića.

Skip to content